https://www.youtube.com/watch?v=nNsTpz-H4BE

En iværksætter-historie

Et lille bureau med
store armbevægelser

Morten Andersen startede virksomheden Skarpt under sit studie til grafisk designer tilbage i 2014, og fik hurtigt en del at se til i sin lille virksomhed. Da han afsluttede sin bachelor i Digital Konceptudvikling i januar 2017, valgte han at kaste sig ud i sit iværksætter-eventyr med Skarpt. Sidenhen har opgaverne udviklet sig i takt med at virksomheden er blevet større og medarbejdere er kommet til.

Et lille bureau med
store armbevægelser

Målet er klart. Virksomheden skal vokse, både i medarbejdere men også i kompetencer. Vi harambitioner om at være et full-service bureau. Som giver dig som kunde mulighed for at kunne få løst din opgave, uden at skulle have koblet et hav af forskellige specialister på. På nuværende tidspunkt har vi en række kompetencer i huset, og nogle nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Hos Morten og Skarpt er vi altid sikre på at få det resultat vi ønsker. De leverer altid en god energi og gode input til vores projekter. Jeg vil på det varmeste anbefale at tage en snak med Morten om dine planer.

Brith Lund JørgensenDirektør, Business Park Nord

Hos Morten føler vi os altid i trygge hænder. Han forstår altid, hvor vi gerne vil hen af, og leverer et tilfredsstillende resultat. Derudover oplever vi fleksibilitet uden sammenligning.

Mette JunkerKreativ direktør, Body Mind Academy