https://www.youtube.com/watch?v=L_CBywjNFa8

Sådan arbejder vi.

Hos os kører projekterne i en 3-delt proces. Design, Implementering og Overlevering. Forud for den proces, har vi naturligvis haft en dialog omkring dine behov og forventninger til løsningen.

Det er altid gratis at spørge til råds, og vi har masser af kaffe.

Ethvert samarbejde kræver de bedste forudsætninger og en god relation for at være godt. Derfor starter vi altid vores projekter med et fysisk møde, da vi godt kan lide at mærke efter og se folk i øjnene inden vi går igang med et samarbejde. På den måde er det ligeså meget samarbejdet du køber ind på, som det er selve løsningen.

Vores proces i 3 faser

Designfasen starter umiddelbart efter accept af tilbuddet. Der udarbejdes et design med henblik på jeres ønsker og vores forslag og ideér. Designet opsættes i en prototype som gør det muligt for dig, at godkende designet før opsætningen går i gang. På den måde er vi sikre på at hjemmesidens visuelle udtryk er som du ønsker det inden vi sætter den op.

Når designet er godkendt i designfasen, går vi igang med implementeringen/opsætningen af det nye website. Dette foregår på et udviklerdomæne, så du kan beholde din nuværende hjemmeside, mens den nye udvikles. Når websitet er klar, flyttes det over på dit eget domæne og er køreklar indenfor kort tid. Det er også i denne fase de sidste ændringer/tilpasninger finder sted.

Når det nye website er live på dit domæne, plejer vi at mødes til en såkaldt overlevering. Her sætter vi dig ind i websitets funktioner, således at du føler dig rustet til at kunne administrere siden i det daglige. (Dvs. ændre indhold, lave løbende opdateringer, mv.) Du kan selv vurdere om du ønsker et fysisk møde herfor, eller om du ønsker en videoguide tilsendt.